Dagslys og energibesparelser

Efter vi har skiftet vores gamle lysstøfrør armaturer ud med I-NO’s daylight løsning, har vi sparet 85% strøm og fået gladere medarbejdere!
— Birger Hauge, Adm. direktør i PassivSystems Nordic

De kontante grunde


  • Spar strøm - hurtigt tilbagebetalt investering
  • Lang levetid - 60.000 timer
  • Nemt og hurtigt at installere
  • Ingen vedligeholdelse
  • 5 års garanti

Navn *
Navn

Alle vores lamper er baseret på den nyeste LED teknologi og udviklet til perfektion herhjemme i Danmark. Vi har ikke taget genveje ved f.eks. at anvende standard strømforsyninger eller gængse lampekomponenter. Det vil bl.a. sige, at effekt og standby forbruget er minimeret under den grænse folk ellers forventer af kvalitets LED systemer. Det sparer mange penge og er med til at mindske miljøbelastningen. I mange situationer kan der spares 85% eller mere på strømforbruget, ved at anvende en LED baseret dagslysløsning fra I-NO. 

Vores lamper er derudover alle kompatible dem dagslysfølere, der justerer intensiteten af lampen alt efter hvor meget dagslysindfald der er i rummet. Dette giver muliggører energibesparelser. 

Det er ikke kun energiforbruget, der er optimeret. Vores lamper er designet af miljøvenlige polymerer, hvilket vil sige at efter endt anvendelse sviner lampen ikke ved bortskaffelse. Det er slut med bjærge af brugt metal, der skal gennem kostbare og svinende processer under bortskaffelsen. 

Kontakt os for en gennemgang af hvordan I kan spare strøm og mindske påvirkningen af miljøet. Det tager ikke mange minutter for os, at danne os overblik over de potentielle besparelser i kan opnå ved at skifte til moderne teknologi.