DayLight power QUATRO 50W


DAYLIGHT QUATRO 50W

Dette er den ideele driver til RGBW, eller RGyGB(*) applikationer. Andre konfigurationer kan også leveres ved forespørgsel. Til de krævende installationer på hospitalet, eller i ældreboligen er dette det bedste valg. Alt håndteres på en DALI adresse og driveren holder selv farven på LED boardet konstant, ved at kompensere for temperaturændringer.

Driveren er designet til at yde markedets ubetingede bedste dæmpning - uden flicker. Driveren kan dæmpe helt ned til 0,1% og samtidigt styre det tilsluttede LED board helt ud i sine yderindstillinger. Dette gør at man som armatur producent kan udnytte LED boardet fuldt ud og ikke gå på kompromis med dynamikken i sit armatur.

Softwaren på driveren udvikles og vedligeholdes lokalt hos SpektraNord. Denne kan tilpasses efter armaturproducentens behov. F.eks. hvis den skal fungere sammen med nyt styringsudstyr, eller der skal tilføjes nu funktionalitet som eksempelvis logning af armaturtemperatur. 

Driveren er designet med Winsta MINI stik, som minimerer tiden, der skal bruges på tilslutning.

Selve strømforsyning er af overordenlig høj kvalitet. Den meget lave harmonisk forvrængning minimerer varmeafledningen i bygningens elforsyning til glæde for slutbrugeren. Derudover er inrush strømmen under 1% af de fleste konkurrerende produkter, hvilket gør den ikke slår HPFI relæet fra.

 

(*) RGyGB er en videreudvikling af RGBWW systemet, der kun skal bruge fire kanaler til at opnå det samme. Derudover er virkningsgraden og Ra værdien væsentligt bedre end i klassiske RGBWW systemer.

SPECIFIKATIONER

  • 4 individuelt regulerede SELV LED kanaler
  • I2C interface til temperaturføler
  • Flickerfri
  • Dæmpning: 0,1%-100% incl. farveskift
  • DALI V.2, IEC 62386-102,207 og 209(type 8, Tc og xy)

DATABLAD

Kontakt vedr. DayLight power QUATRO 50W


Navn *
Navn