Daylight power DUO 50W


DAYLIGHT POWER DUO 50W

Dette er den ideele driver til tunable white armaturer med særligt høje kvalitetskrav. Alt håndteres på en DALI adresse.

Driveren er designet til at yde markedets ubetingede bedste dæmpning - uden flicker. Driveren kan dæmpe helt ned til 0,1% og samtidigt styre det tilsluttede LED board helt ud i sine yderindstillinger. Dette gør, at man som armatur producent, kan udnytte LED boardet fuldt ud og ikke gå på kompromis med dynamikken i sit armatur.

Softwaren på driveren udvikles og vedligeholdes lokalt hos Spectra Nord. Denne kan tilpasses efter armaturproducentens behov. F.eks. hvis den skal fungere sammen med nyt styringsudstyr, eller der skal tilføjes nu funktionalitet som eksempelvis logning af armaturtemperatur. 

Driveren er designet med Winsta MINI stik, som minimerer tiden, der skal for at tilslutte denne.

Selve strømforsyning er af overordentlig høj kvalitet. Den meget lave harmonisk forvrængning minimerer varmeafledningen i bygningens elforsyning til glæde for slutbrugeren. Derudover er inrush strømmen under 1% af de fleste konkurrerende produkter, hvilket gør den ikke slår HPFI relæet fra.

 

 

Specifikationer

  • 2 individuelt regulerede SELV LED kanaler
  • Flickerfri
  • Dæmpning: 0,1%-100% incl. farveskift
  • DALI V.2, IEC 62386-102,207 og 209(type 8, Tc)

Datablad

Kontakt mig vedr. DayLight power DUO 50W

Navn *
Navn