DALI Colour

Lyset i alle SpectraNords armaturer kan styres meget enkelt fra et DALI anlæg. Både farvetemperatur, intensitet og personlige præferencer kan indstilles på få sekunder.

Alle SpectraNords lamper er fuldt kompatibel med den nyeste DALI standard - IEC 62386 part 102, 207 og 209, også kaldet DALI Colour. Dette giver mulighed for meget enkelt styring af farvetemperatur og farvesammensætning. I modsætningen til ældre DALI produkter, anvender en DALI Colour lampe kun en DALI adresse og der kan spares betydelig tid og penge ved anvendelse af denne nye DALI standard. En anden meget markant fordel ved SpectraNords lamper og DALI Colour, er at det giver mulighed for, på samme tid at anvende dagslysregulering og dynamisk lys.

Eksempler, på DALI styringer, der undestøtter den nye DALI standard, kan ses under punktet Lys Styring. SpectraNord har indgået strategiske samarbejder med flere styrings producenter og har allerede lanceret DALI Colour lamper, samt tilhørende styring som de første på belysnings markedet. 

Alle vores lamper og styringer er udviklet, så de nemt kan kobles sammen med armaturer fra andre fabrikater. Vores styringer kan endda forbedre funktionaliteten af dit eksisterende DALI anlæg.

Ved at vælge SpectraNords armaturer og styringer fra producenter, der understøtter fremtidens DALI standard, er det lige så nemt at lave dynamisk lys, som en helt klassisk belysnings installation.

Ja tak, kontakt mig vedr. DALI Colour!

 Kelvin skalaen

Kelvin skalaen

Navn *
Navn